CHRISTMAS PRESENTS

Här är lite tips på saker som ni kan köpa till kompis som syster, bror som pojkvän. Bilderna är tagna från weheartit och är bara till för att visa tipsen mer bildligt. Hoppas att det hjälper för er som kanske inte har någon idé av vad ni ska köpa för julklappar men som sagt är det alltid roligare att få något igenomtänkt, och det måste därför inte vara en tröja utan det kan istället vara ett fotoalbum (who doesnt like memories?) 
 
Smycken, nagellack eller parfym som ni vet att den gillar.
 
Klädesplagg- Tröjor, byxor, mössor, skor eller presentkort till någon affär.
 
Biokort, eller så är det alltid mysigt med biokväll och middag. Om den har en favorit artist så kan man alltid köpa någonting som är kopplat till den, CD skivor, böcker eller affischer. 
 
Vad är deras hobbies? Rita? Måla? Läsa? Gå efter det, och det kommer göra succé!
Ett boktips till er alla är "The fault in our stars" Jag lovar att den är superbra och John Green är en suverän författare. xXSaraXx
 

Kommentarer
Julia säger:

Sv; Tack ska du ha! :)

Jag önskar mig mysiga tröjor eller presentkort i julklapp. Fast mest massa pengar eftersom jag sparar ihop till en iPad mini. Du vet möjligtvis inte något om den, bra/dålig?

Kram!♥

Svar: Jag har ingen sån men den verkar väldigt bra! har sett folk som använder ipad mini och den verkar smidig, den är säkert toppen :)
Chickzz

2013-12-18 | 20:56:11
Bloggadress: http://jrphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback